Det nye flaggskipet i Yamarin-samlingen er en etterfølger til de populære Yamarin 76 og 80 Day Cruiser-modellene, som har blitt produsert i mer enn 1000 eksemplarer de siste årene. Som sine forgjengere, har båten gode kjøreferdigheter, skrog med høy kapasitet, en representativ cockpit og en elegant kabin.
Båtens gangveier til baug og badeplattform er gjort enkle og trygge ved hjelp av blant annet brede trapper. Badeplattformen er stor, og takket være luken over motoren er det enkelt og trygt å bevege seg fra den ene siden til den andre. Badeplattformen har integrert badestige.
Offshore setet for to personer i cockpiten er utstyrt med 2-posisjons rygg, slik at du kan tilpasse så mye som 6-7 seter rundt bordet i cockpiten. Under offshore setet er det en praktisk uttrekkbar oppbevaringsboks. Ved siden av kjøkkenkroken er det også teakskuffer. LED-belysning er tilgjengelig både i cockpiten og på badeplattformen.
Fargene i kabinen er moderne lyse: innredningen er tonet i forhold til tredetaljer, madrasser, ryggpute, gardiner og hylle. Alt er kronet av atmosfærisk LED-belysning. I kabinen er det køyer for fire personer.
Standardutstyret til båten er omfattende og inkluderer baugpropeller, teakdekk, vask, Wallas komfyr, kjøleskap med fryser og vanntoalett med septiktank.

Lengde (cm)
802
Bredde (cm)
260
Maks personer
8
Maks motor (hk)
300