Yamarin Cross 75 Bow Rider er elegant, med stilige skrogdetaljer, et stilig nytt ratt, mørkegrå dørk i aluminium og seteputer i grafittgrå og svart med små detaljer i rødt. Den romslige kalesjen som er 2-delt, er laget i praktisk mørkegrått stoff. På veggen ved siden av off-shore setene, er det integrert fenderholdere med plass til fire fendere. Det er også fire LED-lamper i cockpiten.
Yamarin Cross 75 Bow Rider er designet for å holde høy fart også utenskjers, og de sikre kjøregenskapene er gode selv i tøffere vær, noe som er karakteristisk for alle Yamarin-båtene. Båten har en dyp skrogvinkel (22 grader).
Yamarin Cross 75 Bow Rider har et bredt fordekk med høye rekker, noe som gjør ombordstigning trygg. Under luken foran er det en ankerboks hvor du også kan montere en landgangs-stige (valgfritt utstyr), noe som gjør ilandstigning lettere for eksempel i uthavner.
Det er to integrerte flyttbare bokser i sittebrønnen foran, som lett kan fjernes om nødvendig.
Vindskjermen har en helt ny konstruksjon i grove deler i høypolert syrefast stål og limte vinduer i herdet glass. Vinduene på vindskjermen har et design som også gir beskyttelse for passasjerene på akterdekket. Selvfølgelig er det vindusviskere på hver side.
Båtens robuste offshore seter gir utmerket støtte til ryggen.
Solsenger (tilleggsutstyr) er tilgjengelig for både foran og bak . Den bakre benken er en romslig U-formet sofa, og putene til solsenger passer inn i lagringsplassen under ryggstøtten. Sidene av den U-formede bakbenken er en separat klaff, som også kan brukes som et trinn når du fjerner puten. Klaffene kan og brettes opp under ryggstøtten, noe som gir god plass til feks. fiske.
Kalesjen brettes ned under bakbenkens ryggstøtte. Under ryggstøtten er det en betydelig lagringsplass i to nivåer. Badplattformene er store og det er store ankerbokser. Båten har også såkalte nedre badeplattformer i aluminium hvor det er badestige og plass til montering av ankerwinsj .
Lengde (cm)
753
Bredde (cm)
247
Maks personer
9
Maks motor (hk)
300