I planleggingen av båten har det vært svært vigtigt at hver detalj skal være praktisk og funksjonell, og at båten skal ha gode kjøreegenskaper for å sikre trygge båtturer under ulike værforhold. I Yamarin Cross 64 BR har Yamarin invistert i et oppsett der det er lett å bevege seg i båten fra bauen til akter. Den litt stumpe formen på forsiden, sammen med høye rekker letter ombordstigning, og trapp på både SB- og BB-sidene gjør det enkelt å komme opp på bryggen ved sidelengs fortøyning. I sittebrønnen foran  er det en komfortabel L-formet sofa med ryggstøtte. Det er også en flyttbar boks foran SB-konsoll som lett kan fjernes om nødvendig, for eksempel når du vil fiske. Yamarin Cross 64 BR har en veldig stabil vindskjerm med limt glass. Vindskjermens oppreiste form gir god vindbeskyttelse, komplementert av glassene på langsidene.
Offshore setene er formet for å gi ekstra god sidestøtte og også god støtte til ryggen. I interiøret bak offshore stolene, er det integrerte fender holdere.
Yamarin Cross 64 BR har plass i dashbord til å montere 9″ kartplotter.
Den bakre cockpit er perfeksjonert av en 6 seters U-formet sofa med komfortabel ryggstøtte. Hvis du trenger mer plass til å bevege seg rundt på baksiden av båten, kan SB-delen av U-sofaen lett brettes ned slik at det blir en L-sofa. U-sofaen kan også enkelt gjøres om til en solseng.
En interessant detalj i båten er det helt nye Abloy-låsesystemet som kun er tilgjengelig for Yamarin. Alle fem låser i stuene arbeider med en og samme nøkkel.
Lengde (cm)
631
Bredde (cm)
232
Maks personer
8
Maks motor (hk)
150