Denne modellen tilbyr den mest romslige, praktiske og skjermede cockpiten i sitt størrelsesområde og gode kjøreegenskaper for allsidigt og sikkert båtliv.
Den nye Yamarin Cross 57 Bow Rider er godt egnet som hytte, fiske, og fritidsbåt, og kjøregenskapene er utmerket selv i tøffere vær. Anbefalt motoreffekt er 80-115 hk.
Bak vindskjermen har Yamarin Cross 57 Bow Rider den største cockpiten i sin størrelsesklasse, med god benplass også for passasjerene på bakbenken. Vindskjermen er høy og gir derfor god beskyttelse. Båten er lett å laste, og det er lett å gå ombord både fra front, akter og sidene. De høye og stabile rekkene både på forsiden og baksiden av båten øker sikkerheten. Badestigen er bred og bak på båten er det ankerbokser på begge sider. Det er vellplasserte, integrerte fenderposisjoner i baugen, noe som gjør fenderne lett tilgjengelige.
Båten er utstyrt med høye, stabile offshore seter i både fører og passasjerstoler.
I båten er det et romslig låsbart hanskerom og en stor lagringsplass under den lange benken foran (rommet strekker seg under båten). Selv under baksiden er det en betydelig lagringsplass i to nivåer.

Lengde (cm)
566
Bredde (cm)
217
Maks personer
6
Maks motor (hk)
115